Kunststof kozijnen subsidie in 2022

Waarom anderen voor ons kiezen:

  • Gratis en vrijblijvend
  • Kozijnen specialisten in uw regio
  • Deskundig advies en goede service
  • Bespaar tot wel 40% op uw kozijnen

Kunststof kozijnen subsidie in 2024: hoe werkt het?

Bent u op zoek naar kunststof kozijnen? Dan betekent dat een behoorlijke investering in uw huis. Echter, is het wel een investering die loont. Deze kozijnen gaan namelijk heel lang mee, vergen vrijwel geen onderhoud én ze zijn isolerend. Het is dus een goede keus! Wist u trouwens dat het ook mogelijk is om subsidie te krijgen voor deze verbetering aan uw woning? Lees hier meer over de mogelijkheden voor een kunststof kozijnen subsidie in 2024.

Kunststof kozijnen zijn een duurzame investering

De reden waarom er voor kunststof kozijnen een subsidie wordt aangeboden, is omdat het een duurzame investering is. Kunststof zorgt namelijk voor een uitstekende isolatie van uw woning, waardoor het energieverbruik omlaaggaat. De overheid wil deze initiatieven belonen, omdat het voor hen ook belangrijk is dat woningen duurzamer worden. U kunt dus ook in 2024 een beroep doen op subsidie. Dat kan o.a. via de ISDE-regeling. ‘ISDE’ staat voor ‘investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing’. Daarnaast bieden gemeentes en provincies ook vaak subsidies aan. Vraag er eens naar.

Voorwaarden voor kunststof kozijnen subsidie in 2024

Houd er wel rekening mee, dat u voor het ontvangen van subsidie aan enkele voorwaarden moet voldoen. Deze kunnen voor elke soort subsidie enigszins uiteenlopen. Allereerst, is het in ieder geval een voorwaarde dat u de eigenaar van de koopwoning bent. Daarbij moet deze woning uw hoofdverblijf zijn of worden, direct na de renovatie. Om in aanmerking te komen voor subsidie moet u onder meer aan de volgende voorwaarden voldoen:

  • Minstens twee isolerende maatregelen laten uitvoeren.
  • De isolatiewaarde van de kozijnen moet 1.5 of lager zijn.
  • U plaatst isolatieglas van minstens HR ++ glas.
  • De werkzaamheden worden door een bedrijf uitgevoerd.

Kortom, uw kozijnen moeten aantoonbaar de duurzaamheid van uw woning verbeteren. Wilt u daar graag meer van weten? Dan vindt u hier gemakkelijk een betrouwbare kozijnenexpert, die u verder kan helpen.

Nieuwe subsidie-vergoedingen in 2024

In 2024, de subsidie van het ISDE-programma voor ramen die zijn uitgerust met HR++ isolatieglas is vastgesteld op 23 euro per vierkante meter. Indien men opteert voor driedubbelglas, dan stijgt de subsidie naar 65,50 euro per vierkante meter. Hoewel deze bedragen minder hoog zijn dan in eerdere jaren, worden ze reeds toegekend na het doorvoeren van een enkele verduurzamingsmaatregel.

Hier vindt u de beste kunststof kozijnen in uw regio

Bent u op zoek naar kunststof kozijnen, kies dan voor een aanbieder die de beste kwaliteit biedt tegen een voordelige prijs. Daarom raden we u aan om meerdere offertes aan te vragen en te vergelijken. Daarvoor bent u hier aan het juiste adres. Dien hier uw aanvraag in en dan zorgen wij dat u binnen no-time tot wel zes gratis en vrijblijvende offertes krijgt. Dan weet u dat u straks niet alleen bespaart op de kosten dankzij de kunststof kozijnen subsidie, maar dat u tegelijkertijd ook van de voordeligste prijs voor kozijnen geniet. Uw kozijnenspecialist kan u verder informeren over de subsidieaanvraag.

Voor alle actuele informatie hierover, kijk eens op: rijksoverheid.nl/subsidie-isolatie-huis

Offertes aanvragen

De beste prijs voor uw kozijnen project

Bespaar tot 40% op uw kosten
Offertes aanvragen

Offertes vergelijken en contact

Zo makkelijk werkt het

Plaats uw aanvraag
Makkelijk via ons online formulier

Ontvang gratis offertes
Geheel vrijblijvend, geen verplichtingen

Vergelijk en plan een afspraak in
Offerte akkoord? Maak een afspraak ツ